Reset_your_life-logo[1]

om oss

2012 möttes vi och det sa klick och det har varit en kär-lek från första början. Vi är varsin sida av samma mynt och både privat och yrkesmässigt kompletterar vi varandra som hand i handske. Fascinerande nog var det först 2016 som idén om att skapa något tillsammans började gro. Nu har vi genomfört två helt magiska retreats i Spanien ett i Funäsdalen och flera dagsturer i Jämtlandsfjällen. Dessutom har vi skapat en behandlingsform utöver det vanliga, en *reset* av livet.  

 

Några ord från retreaterna

 "Ni är super! Ni har två fantastiska själar som bara lyser om er. Ni inger ett lugn och en trygghet som behövs. Ni har hållit en lagom profil - låtit oss vara när det behövts. Men också kommit fram när jag trott att jag velat vara själv, men istället behövt er.  ❤️ " Malin

"Ni har en enorm känsla för vad som behövts för att vi skulle utvecklas" Johanna
 
"Ni är kunniga och inkännande. Mycket klokskap. Jag känner stor tacksamhet att jag fått dela de här dagarna med er." AnnChristine

"Ni var fantastiska i samspelet er emellan. Eran lyhördhet mot oss var och en. Era specifika kunskaper. Ni är unika." Marianne
 

Malina

Malina sprider livsenergi omkring sig likt en vattenspridare. En genuin, klok och varm människa som möter livet med nyfikenhet och en sann vilja att utveckas. 
Just nu lever hon i Östersund med sina två tonårsdöttrar.

Dina problem möts med rak, intuitiv guidning och hon har en unik förmåga att kommunicera direkt med din kropp. Som klient känner jag mig trygg och omhändertagen och som vän känner jag mig uppskattad och älskad i Malinas närhet. 

Under många år har Malina jobbat för att öka medvetenheten runt näringens betydelse och hjälpa människor till fysisk läkning. Hennes egna erfarenheter består av att ha "kört sin kropp" i botten, haft en svår wiplashskada, varit långtidssjukskriven pga värk osv till att nu vara fri från värktabletter och tom kunna rida utan smärta. Vägen tillbaka har gått via de metoder hon själv nu använder i sitt arbete. 

Jag har fullt förtroende för de mirakel du utför i ditt jobb Malina, jag har själv fått uppleva dem. /Helena
 

Helena

Likt Ronja Rövardotters inställning "Ge mig lite farligheter!" bjuder Helena in livet: "Ge mig utmaningar!" vilka hon övervinner den ena efter den andra. Detta gör hon med ett mod och iver på livet som är beundransvärt.

Tillsammans med sin man och två barn bor Helena strax utanför Östersund. Detta är navet i hennes liv och alltid utgångspunkt för hennes kontrastrika liv med resor, dans, utbildningar och mycket annat.

Helena har många års erfarenhet i arbetet som socionom/kurator parallellt med den terapi hon utövar i firman som bidragit med så mycket i hennes egna utveckling. Hennes liv har kantats av inre otrygghet och en kamp som i dag gjort denna kvinna till en ödmjuk, stark, säker och otroligt inspirerande förebild. 

Helena är som klippt och skuren att guida andra in i sig själva oavsett utgångspunkt i livet. Tryggt, säkert och med en självklarhet som är kristallklar.
Tack Helena du gör skillnad i människors liv! /Malina
 

affärsidé

Att få göra skillnad!! Genom kombinationen av våra unika gåvor och förmågor tillsammans med en gedigen kunskapsbank hjälpa människor att själv uppskatta och ta ansvar för sitt välmående. Behandlingar, näring, retreats, vandringar, kurser... allt är möjligt. 

vision

Att väcka upp människor till ett liv i linje med sitt sanna jag, i kontakt med sin fysiska kropp och inre vägledning.
Vi vill att alla ska leva i villkorslös kärlek till sig själva och livet.
Vi vill inspirera och lära ut konsten att vara sig själv och njuta av livet. 

sociala medier