Reset_your_life-logo[1]


öppna ögonen & se ditt sanna jag

12 veckors onlinekurs

Se livet ur ett helt nytt perspektiv
 

Är du trött på att följa flocken och göra som alla andra?
Är du trött på att låta rädsla & tvivel styra dig?
Tror du att det finns något mer i livet än att sova, äta, jobba & göra barn?
Tror du att du lever din fulla potential?

 

"Vad har jag gjort för att förtjäna det här?!" Ett uttryck jag alltför ofta hör av människor som är mitt i en kris. Som om livet utövar ett slags straff-belöningssystem. 

Att förstå och kunna möta orsaken till verkan ger en ökad trygghet och tillit till att livet är rätt fantastiskt ändå. Det finns inget som handlar om otur, straff eller slump, allt har en naturlig, logisk förklaring. Jag älskar det förhållningssättet. Låter det lockande? 

Under flera hundratals år har vi levt i ett samhälle som haft sin rot i stamtillhörigheten, flocken, familjen. Det är vad som byggt upp den värld vi nu lever i men den tiden är på väg att förändras och upplösas. Alla stora system börjar knaka i fogarna och de som tidigare haft makt och auktoritet som präster och läkare har inte samma tyngd längre. Vi vill hitta vår egen väg. Samtidigt är vi så påverkade av media och forskningsrön som säger hur vi borde leva, vad vi borde göra, hur vi borde äta osv. Men även här börjar vi ifrågasätta och känna att det kanske inte är samma lika för alla? 

 

Se meningen med problem & utmaningar

Finns det en mening med livskriser & svårigheter och hur går man vidare ur dem? Se klart på vad som behöver förändras och förstå hur det går till. Det är inte lätt att leva, vi måste kämpa för att nå någonstans, utan strävan inget resultat, det är mycket i det här temat vi vuxit upp med och uttryck som född med silversked i mun och åka på en räkmacka är inget som man uttryckt med kärlek direkt. Inom andlighet och personlig utveckling har vi lärt oss att när det är rätt går det lätt vilket har bidragit till en sundare livssyn men det är heller inte alltid sant. Ibland är det knöligt, motigt och allt annat än lätt i livet, för en del mer ofta än för andra. Det är som det ska, ibland krävs lite kamp för att komma igenom. Se bara på kolets process till diamant, eller larvens utveckling till fjäril.

Skillnaden mellan att känna att livet är motigt och svårt mot att förstå meningen med den strävan som är just nu, är vad som gör skillnanden. Att veta vad som är värt mödan och vad som ska släppas. Det befriar en från mycket frustration och bitterhet.

 

se, acceptera & möt känslor & lev i kontakt med dig själv


Precis som när jag jobbar en-till-en i sessioner så kommer mycket i kursen handla om guidning inåt för att bli trygg i hur känslor känns när vi inte flyr dem eller dövar dem. Du får under min vägledning tryggt möta känslor, alltifrån smärta till rädsla och ilska. Vad än som dras upp hos dig.
Livet händer och när vi inte har strategier att hantera det vi möter så skapas sår inom oss som i sin tur leder till skyddsstrategier och blockeringar och beteendemönster förutom att det dessutom kan ge sjukdom. 

Att veta att du kan och veta hur du möter svårigheter gör att mycket rädsla släpper. 

självkännedom för livskännedom

I snart 20 år har jag jobbat med samtal och människor i olika former av kriser och behov av stöd. Sen drygt 10 år tillbaka har jag fokuserat mycket på min egen transformationsresa och gått otaliga kurser och mentorsprogram samtidigt som jag förfinat mina egna kunskaper i mitt arbete. Mitt fokus har gått från att vara akademiker till mer spirituell och holistisk genom alternativa metoder och jag älskar det. Jag är en spontan-intuitiv Projektor inom Human Design vilket innebär att jag absorberar information i nuet och "bara vet" den röda tråden, vägen igenom och ut. Jag känner in den person eller den gruppenergi jag har framför mig djupt och guidar till kärnan av problemen. Inget problem eller traumatisk upplevelse är bättre eller sämre, det jag fokuserar på är mötet av och utvecklingspotentialen i det man kämpar med. Målet är alltid att du som klient och kursdeltagare ska känna dig känslomässigt lättare och ha en större förståelse för hur du fungerar och vad du behöver för att leva sant i din fulla potential. Ju mer du förstår dig själv desto roligare blir livet!

Några ord från klienter:
"...tack du är bäst <3 åh nu rinner det massa tårar... kunde inte hålla emot..<3"
"Måste bara tacka dig ännu en gång, du är underbar <3"
"Thank you! Alltså denna vecka har jag mått sååå bra, full av energi, lust och kunnat jobba jättebra med det som dykt upp! Känner mig riktigt bra till mods och tillfreds med livet!"
"Tack älskade Helena för det du hjäpt mig med hittills, och vi är bara i början."
"
Mycket bra och duktig,kompetent och kunnig,har svar på allt" 

Några ord från kursdeltagare:
"Jag tycker att jag är lugnare, gladare och starkare och jag värderar mig själv betydligt mer. Det finns mer att jobba med men jag har fått insikter o verktyg för att göra det och det är jag djupt tacksam för" /Malin

"I mitt liv har det nog blivit stor skillnad, jag tar större plats, kör mitt race oavsett om jag är hemma ensam eller om familjen är hemma. Njuter mera av livet här och nu." /Carina Sundström

kursupplägg

lektioner - 6 inspelade lektioner
Under tolv veckor får du genom en inspelning varannan vecka praktisk kunskap om hur du förhåller dig till livet på bästa sätt, du får en förståelse för hur känslor fungerar, vi går igenom processerna bakom sjukdom, vilka varningsflaggor olika människor har och hur man vet att man är på rätt väg. Vi kommer titta in på hur vi kan uppleva olika sårbarheter och även svårigheter i livet och lära hur du omvandlar det till styrkor och helt naturliga gåvor. Vi kommer oxå titta på de olika överlevnadsrädslorna som kan sätta käppar i hjulet för oss.
Du kommer få små övningsuppgifter och transformerande guidning utifrån de olika temana vid varje tillfälle.

3 livewebinar
En gång per månad är det livewebinar där jag sammanfattar de tidigare lektionerna och guidar för att möta och skifta det som dras upp hos er under utrymmet mellan våra lektionerna. Vi utgår även från vad jag fångar upp av gruppen i nuet och det finns möjlighet att ställa frågor.

facebook
Du får ett medlemskap i en hemlig facebookgrupp där du löpande kan ge uttryck för insikter, skiften och vad än du noterar i din vardag. Uttryck är en viktig del i vårt arbete så detta är en stor del av kursen även om det är frivilligt såklart.. Du kan oxå ställa frågor till mig om material eller den egna processen här. Jag är tillgänglig och dedikerad din process och sätter en ära i att ge det stöd som behövs.

bonus
Bonusgåva är två extra inspelningar med information ur din Human design, energityp och livsstrategi samt information om din inre kompass och hur den verkar. Bra att lyssna på först då en hel del av informationen kommer knytas till Human design.
 

öppna ögonen & se ditt sanna jag


12 veckor - 6 inspelade lektioner - 3 livesändningar - sluten facebookgrupp - arbetsblad & manualer

2 BONUSGÅVOR ur din Human Design

KURSSTART: augusti
ORD.PRIS:  5300 kr (delbetala 2850 kr x2 eller 1900 kr x3)

 

SOMMARKAMPANJ VID ANMÄLAN I JUNI - 15% RABATT
 

referenser från kursdeltagare
 

"-Ta chansen och investera i dig själv! Detta känns som ett första steg i en personlig utveckling som någonstans är livslång. Lycka är att få ta ett första steg med sådan handledning!" /Malin Esseen

"Vill man jobba med sig själv och få verktyg till att göra det så rekommenderar jag varmt att gå den här kursen med Helena. Hon lär ut och guidar oss med kärlek." / Ann-Christine

"Vill du hitta dig själv, den du verkligen är innerst inne? Gå kursen så får du en kickstart, ett antal aha-upplevelser och verktyg för att gå vidare på den spännande vägen." /Ninni

"Vill du ta itu med sig själv och ditt tjatter bör du gå denna kurs för att komma igång på ett förståeligt och smart sätt." / Carina Sundström

anmälan