Reset_your_life-logo[1]

öppna ögonen & se ditt sanna jag

Se livet ur ett helt nytt perspektiv

Se meningen med problem & utmaningar

Är du trött på att följa flocken och göra som alla andra?
Är du trött på att låta rädsla & tvivel styra dig?
 

"Vad har jag gjort för att förtjäna det här?!" Ett uttryck jag alltför ofta hör av människor som är mitt i en kris. Som om livet utövar ett slags straff-belöningssystem. 

Att förstå och kunna möta orsaken till verkan ger en ökad trygghet och tillit till att livet är rätt fantastiskt ändå. Det finns inget som handlar om otur, straff eller slump, allt har en naturlig, logisk förklaring. Jag älskar det förhållningssättet. Låter det lockande? 

Under flera hundratals år har vi levt i ett samhälle som haft sin rot i stamtillhörigheten, flocken, familjen. Det är vad som byggt upp den värld vi nu lever i men den tiden är på väg att förändras och upplösas. Alla stora system börjar knaka i fogarna och de som tidigare haft makt och auktoritet som präster och läkare har inte samma tyngd längre. Vi vill hitta vår egen väg. Samtidigt är vi så påverkade av media och forskningsrön som säger hur vi borde leva, vad vi borde göra, hur vi borde äta osv. Men även här börjar vi ifrågasätta och känna att det kanske inte är samma lika för alla? 


Lär dig se meningen med livskriser & svårigheter och hur gå vidare.
Se klart på vad som behöver förändras och förstå hur det går till.
 

Det är inte lätt att leva, vi måste kämpa för att nå någonstans, utan strävan inget resultat, det är mycket i det här temat vi vuxit upp med och uttryck som född med silversked i mun och åka på en räkmacka är inget som man uttryckt med kärlek direkt. Inom andlighet och personlig utveckling har vi lärt oss att när det är rätt går det lätt vilket har bidragit till en sundare livssyn men det är heller inte alltid sant. Ibland är det knöligt, motigt och allt annat än lätt i livet, för en del mer ofta än för andra. Det är som det ska, ibland krävs lite kamp för att komma igenom. Se bara på kolets process till diamant, eller larvens utveckling till fjäril.

Skillnaden mellan att känna att livet är motigt och svårt mot att förstå meningen med den strävan som är just nu, är vad som gör skillnanden. Att veta vad som är värt mödan och vad som ska släppas. Det befriar en från mycket frustration och bitterhet.

 

se & möt känslor & lev i kontakt med dig själv


Precis som när jag jobbar en-till-en i sessioner så kommer mycket i kursen handla om guidning inåt för att bli trygg i hur känslor känns när vi inte flyr dem eller dövar dem. Du får under min vägledning tryggt möta känslor, alltifrån smärta till rädsla och ilska. Vad än som dras upp hos dig.
Livet händer och när vi inte har strategier att hantera det vi möter så skapas sår inom oss som i sin tur leder till skyddsstrategier och blockeringar och beteendemönster förutom att det dessutom kan ge sjukdom. 

Att veta att du kan och veta hur du möter svårigheter gör att mycket rädsla släpper. 

självkännedom för livskännedom

I snart 20 år har jag jobbat med samtal och människor i olika former av kriser och behov av stöd. Sen 10 år tillbaka har jag fokuserat mycket på min egen transformationsresa och gått otaliga kurser och mentorsprogram samtidigt som jag förfinat mina egna kunskaper i mitt klientarbete. Mitt fokus har gått från att vara akademiker till mer spirituella och holistiska alternativa metoder och jag älskar det. Jag är en spontanintuitiv Projektor inom Human Design med den naturliga förmågan att ta in och se den stora bilden av en kaotisk livssituation och se riktningen igenom den. Jag känner in den jag har framför mig djupt och guidar till kärnan av problemen. Inget problem eller traumatisk upplevelse är bättre eller sämre, det jag fokuserar på är mötet av och utvecklingspotentialen i det man kämpar med. Målet är alltid att du som klient ska känna dig känslomässigt lättare och ha en större förståelse för hur du fungerar och vad du behöver för att leva sant i din fulla potential. Ju mer vi förstår oss själva desto roligare blir livet!

Några ord från klienter:
"...tack du är bäst <3 åh nu rinner det massa tårar... kunde inte hålla emot..<3"
"Måste bara tacka dig ännu en gång, du är underbar <3"
"Thank you! Alltså denna vecka har jag mått sååå bra, full av energi, lust och kunnat jobba jättebra med det som dykt upp! Känner mig riktigt bra till mods och tillfreds med livet!"
"Tack för dina snabba svar! Detta är så spännande och jag önskade vi kunde träffas en gång i veckan :) Vill lära mig allt!"
"Tack älskade Helena för det du hjäpt mig med hittills, och vi är bara i början."

 

kursupplägg

lektioner - 6 inspelade webinar
Under tolv veckor får du genom ett webinar varannan vecka praktisk kunskap om hur du förhåller dig till livet på bästa sätt, du får en förståelse för hur känslor fungerar, vi går igenom processerna bakom sjukdom, vilka varningsflaggor olika människor har och hur man vet att man är på rätt väg. Vi kommer titta in på hur vi kan uppleva olika sårbarheter och även svårigheter i livet och lära hur du omvandlar det till styrkor och helt naturliga gåvor. Vi kommer oxå titta på de olika överlevnadsrädslorna som kan sätta käppar i hjulet för oss.
Du kommer få små övningsuppgifter och transformerande guidning utifrån de olika temana vid varje tillfälle.

6 livewebinar
Veckorna mellan lektionerna är det livewebinar (totalt 6 st) där jag guidar för att möta och skifta det som dras upp hos er under utrymmet mellan våra träffar. Vi utgår från aktuellt tema för varje livewebinar men även vad jag fångar upp av gruppen i nuet.

facebook
Du får ett medlemskap i en hemlig facebookgrupp där du löpande kan ge uttryck för insikter, skiften och vad än du noterar i din vardag. Uttryck är en viktig del i vårt arbete så detta är en stor del av kursdelen. Såklart kan du oxå ställa frågor till mig om material eller den egna processen här. Jag är tillgänglig och dedikerad din process och sätter en ära i att ge det stöd som behövs.

bonus
Bonusgåva är du får två extra inspelningar med information ur din Human design, energityp och livsstrategi samt information om din inre kompass och hur den verkar. Bra att lyssna på först då en hel del kommer av informationen kommer knytas till Human design.
 

öppna ögonen & se ditt sanna jag

12 veckor - 6 inspelade lektioner - 6 livesändningar - sluten facebookgrupp
BONUSGÅVA ur din Human Design

KURSSTART: Tisdag 7 Januari kl 19:00 (anmälan stängd för denna omgång)
ORD.PRIS:  5300 kr (delbetala 2850 kr x2 eller 1900 kr x3)
 


Frågor? Tveka inte att kontakta mig!