Reset_your_life-logo[1]

aktivera ditt sanna jag
&
kliv in i din fulla potential


mentorsprogram i nio månader
 

Tänk dig att få ha en egen personlig mentor. Tänk dig nio månader tillsammans med mig där vi fokuserar på Dig, på att lösa vad än som hindrar dig från att vara kungen eller drottningen av ditt liv. Där du steg för steg går från att förstå hur du inte lever som lära dig om hur du bemästrar livet, förkroppsliga det du lär dig och väcka upp den du är. Tänk dig att du samtidigt har en trygg grupptillhörighet med några få likasinnade där gruppenergin ger stöd både för uttryck och i gemensamma guidningar.

Tänk dig att du är nio månader från att själv kunna manifestera det liv du vill leva. Tänk dig att allt jobbigt du varit med om, alla livskriser, smärta och förluster omvandlats till inre styrka och tillit. Tänk dig att ha kraften och förmågan att på ditt unika och naturliga sätt möta livet och bemästra det till fullo. Tänk dig in i den verkligheten och känn.. hur skulle livet vara då?

 

Känner du expansion? Känns det som att cellerna dansar och hjärtat sjunger vid dessa tankar?
Då kanske det är du och jag... Lämna din ansökan här eller läs mer först.


 

 
 • Livet händer - slump eller ödesbestämt? kamp eller flow?
 • Är du less på att ditt liv inte känns så bra som det faktiskt är?
 • Vill du hitta modet och drivet att leva livet du längtar efter?
 • Älskar du att förstå vem du är och vem du inte är? Lära känna dig själv?
 • Vill du bli fri vanmakten och medvetet börja manifestera ditt liv?
 • Är du redo att älska livet och dig själv?


Monica säger: Man känner att du är genuint engagerad och tycker om det du gör. Du vill att alla i gruppen ska komma framåt i sitt arbete under kursen. Man känner även att du kan detta och man känner sig trygg vilket gör att man kan ta till sig det du lär ut under kursens gång. 

Anna säger: Du är grym!
 

nio månader tillsammans

I det här programmet över nio månader erbjuder jag just det jag själv älskat att ha under min uppvaknandeprocess. Regelbundna sessioner över tid. Möjlighet att ha kontakt och bolla frågor och symtom mellan sessionerna och inspelningar att lyssna på om och om igen. Känslan att ha stöd och någon som håller ryggen när livet utmanar eller sinnet snurrar av förvirring och frågor.

Du som har processat en del med dig själv redan vet att det ofta kommer följdreaktioner när du skiftat något och vet att värdet att ha någon att bolla med är guld.

Av erfarenhet vet jag också att det är svårt att hålla i och hålla ut när man dyker in i sig själv för att klara av att skapa en förändring i livet. Vardagens ekorrhjul är kraftfullt. Utveckling kan vara smärtsamt, förvirrande, kroppen reagerar, sinnet trixar och strävar emot, egot slåss för sitt liv och många gånger förstår man ingenting och man vill bara att någon ska lösa det åt en. Ändå är det det enda som är konstant i vårt universum, utveckling och förändring. Varför inte surfa med och ge stöd åt processen?!


 

Vill du lära dig att njuta av den du är och få dina relationer blomstra? 


- tappar du dig själv i relation till andra – auktoriteter, partners, kollegor etc?​
- fastnar du i gamla relationsmönster som kommunikationssvårigheter, irritation, ensamkänsla i tvåsamheten, söka bekräftelse, gnäll och tjat etc?

Ju tryggare du är desto friare blir du i relation till andra. Genom att lära dig leva ditt sanna jag får du en djupare förståelse för dig själv, för hur du relaterar till din omgivning och det inger respekt och förtroende i dina relationer. 

 

Vill du känna lugnet som infinner sig när du frigör dig från press och stress som kommer från andra?


- har du svårt att hitta lugnet, du ”ska bara” först, eller blir rastlös, förloras i tankar eller somnar?​
- känner du inte när nog är nog eller när lagom är gott nog?​
- lägger du mkt energi på att räkna ut ”hur”, ”vad”, ”när” och ”varför”? på frågor som inte har svar?

Ju mer du förstår mekaniken i hur ditt fysiska och mentala system påverkas av andra människor och av omgivningen desto lättare blir det att hantera utmanande personer och situationer. Ju mer du ser igenom reaktionen i dig själv desto friare och lugnare blir du, oavsett vilka sammanhang du hamnar i.

 

Vill du leva ut din sanna potential och vara fri från gamla programmeringar?


- känns det förflutna som ett hinder för framtida lycka?​
- upprepar du gamla beteendemönster?​
- har du fysiska symtom som du vill förstå och stödja kroppen i?​
- söker du hela tiden efter mer information istället för att använda det du redan kan?

Under hela din uppväxt har du blivit påverkad, präglad och programmerad av allt utifrån. Dina nära och kära, skolans påverkan och samhällets förväntningar, arbetsplatser och av sådant du blivit utsatt för eller drabbad av, trauman, livskriser, svek och smärta. Lär dig om vad som är gamla programmeringar och nedärvda mönster och vad om är dina naturliga gåvor, din sanna potential. När du aktiverar dem så blir du starkare och tryggare i dig själv, som dig själv.

 

Vill du släppa ditt gamla uttjänta bagage och lättare gå framåt?


- har du trauman och destruktiva relationer bakom dig?
- har du upplevt svåra förluster och smärta?
- har du varit utsatt för övergrepp eller liknande?

Läk din historia och bli lättare både fysiskt, mentalt och själsligt. Din historia är vad den är, frågan är om du vill fortsätta låta den definiera din framtid. Traumatiska minnen bor i våra celler och oavsett hur vi bearbetat och analyserat dem så aktiveras dessa chockartade minnen när vi upplever liknande ljud, smak, doft, hörsel och synminnen. Så förblir det tills du läker grundchocken, såret. När du befriat dig och läkt ut din smärta och trauman så är dina erfarenheter i kombination med den du unikt är något som gör skillnad, inte bara i ditt liv utan även för andra. Minnen utan smärta är visdom.

Malin Esseen säger: Du är så kunnig! Tack för att du delar med dig, bjuder på dig själv och leder med sådant tålamod. Upplägget har varit bra, intressant med en bra blandning av kursdeltagare.

AnnChristine säger: Du har varit jättebra. Du är så fantastiskt inkännande och har gett mig det jag behöver. 

 

sessioner

En session per månad, 90 minuter som spelas in. Varje enskild session är en möjlighet att omvandla trauman, kriser, rädslor, fysiska symtom och andra problem till förståelse, inre styrka och trygghet. Livet händer och det är när du lär dig möta det som händer som dig själv, och med intentionen att lära och växa som människa som du når din fulla potential. Sessionerna är läkande och transformerande samtidigt som du får lära dig skillnaden mellan ditt sanna jag och ditt programmerade jag. Målet är att metodiskt väcka upp varje del av dig så du kan trivas med dig själv och leva i samklang med det naturliga livsflödet. 

När vi jobbar tillsammans ligger inte fokus vid det förflutna utan vi utgår från det du står i just nu. Men vi kommer göra besök bakåt i tiden om och när det är nödvändigt i syfte att läka det som behövs för att du ska få energi och kraft att välja nytt. Det förflutna ska stanna i det förflutna och för att komma vidare och må bra behöver vi möta och hitta lärdomarna för att det inte ska påverka nuet.

Lär dig hur du hittar guld och frihet i varje prövning livet erbjuder. Lär dig att tryggt möta vad än som triggar igång dig med en kärlek och respekt för dig själv och din utvecklingsprocess.

 

Din Human Design är språngbrädan och den bas vi utgår från för att förstå vad som är egots babbel och vad som är sant vem du är. För varje del vi väcker upp och nystartar kommer du kliva ur egots grepp, få förståelse för dig själv och sluta fred med din livssituation. Du lär dig om hur du fungerar och hur du bejakar dina naturliga förmågor, dina superkrafter. Men du kommer även lära dig hur du befriar de sårbarheter du har från egots makt. Du får hjälp att omvandla dina problem till berikande erfarenheter.

 

LIVEWEBINAR


En gång i månaden är det också ett livewebinar i grupp med övriga programdeltagare där jag kommer lyfta upp och gå igenom lite kort vad varje center i human design kartan har för gåva och utmaning. Det är även tillfällen där jag kan ta upp och dela och även guida utifrån sådant jag intuitivt fångat upp av er och från den kollektiva energin. Även dessa spelas in ifall du inte kan vara med live.

 

FACEBOOK GRUPP


Alla som deltar i programmet får tillgång till en sluten facebookgrupp för att dela saker i farten, när det dyker upp. Ett öppet utrymme där du tryggt kan dela med dig utan att riskera ifrågasättande eller motstånd. Autentiska uttryck av den egna processen är så helande, och utmanande. 

Johanna säger: Jag tycker att du har varit tydlig och bra på många sätt och givit mig många nya och klockrena sätt att se på mig själv och livet. Jag tycker att det har varit suveränt att du har varit en förebild för oss och följt din väg, t.ex. när du sköt upp det andra livewebinaret. Det blev jag oerhört stärkt av och det ledde till att jag tränade på att stå på mig själv. Vi fick ju se att det blev bra och precis vad vi behövde bara för att du följde det som var rätt för dig. Jag är också oerhört tacksam för alla dina inlägg och förklaringar som utmanade mina tankar och ledde mig framåt. 

 

sammanfattning

 • 9 sessioner á 90 min i Östersund eller på Skype.
 • 9 livewebinar. En genomgång och en guidning. Olika teman varje gång och guidning utifrån varje center eller om något annat fångas upp i gruppenergin.
 • Facebookgrupp för stöd och råd mellan sessioner och webinar. 
allt spelas in och delas med dig
 

bonusgåvor

 • två inspelningar av din unika energityp och din inre kompass
 • inspelade meditationer
   

känner du igen dig:

 • Anpassar du dig till andra så du lätt tappar dig själv i dina relationer?
 • Ställer du dig själv och dina behov åt sidan för dina nära och kära?
 • Har du svårt att ta plats och uttrycka din vilja/behov/önskning?
 • Får du dåligt samvete om du prioriterar dig själv?
 • Känner du dig ofta frustrerad, bitter och besviken, kanske arg?
 • Känns ditt bagage som ett hinder för framtida lycka?
 • Längtar du efter mer lugn, tillfredsställelse, framgång och livsglädje?
 • Vill du njuta av livet och dig själv?


 

Vill du ha hjälp att vakna & fördjupa kontakten med dig?

Många tillskriver njuta av livet som något som inte är för alla. Att njuta av livet kan man bara om man haft tur. Eller om man har pengar, och hälsa. Det är minsann inte lätt att leva. Det är utmanande på många sätt och det krävs mycket möda och stort besvär för att tjäna sitt leverne. Och tänk på barnen som svälter och på alla tiggare och på alla som drabbats av obotliga svåra sjukdomar. Men är det verkligen sanningen?!


 

En gammal föreställning är att för att njuta av livet behöver man:

 • mycket pengar
 • vara frisk
 • mycket fri tid
 • en perfekt relation osv

Men det här är gamla föreställningar som inte längre stämmer med verkligheten.

 

Vi har på något sätt har köpt in till att tro på dem. Men det betyder inte att det är sant. Att njuta av livet och av dig själv är ett val. Vi kan inte påverka att vi varit med om utmaningar och svårigheter, att vi präglats och fått med oss begränsande och hindrande beteenden och reaktioner. Men vi kan påverka hur vi förhåller oss till allt detta.

Det du kan välja är att möta det gamla för att lära och gå vidare utan att släpa med dig bagaget som en börda. Du kan välja att söka efter guldet i varje smärtsam upplevelse. 


Dina erfarenheter i kombination med den du unikt är gör skillnad inte bara i ditt liv utan även för andra.Malin säger: Mycket bra och duktig,kompetent och kunnig,har svar på allt 

Carina Sundström säger: Helt magiskt underbar ju ❤ 
 

vinsten i att delta i programmet:

 • frihet att vara dig själv
 • ökad själv- och livskännedom 
 • förståelse för hur du relaterar till livet och andra
 • kontakt med ditt revir, förmåga att sätta gränser
 • trygghet att vara dig själv!
 • mod att göra dina egna sanna val
 • förmåga att skapa Ditt liv
 • ökad livsglädje & trygghet att du har allt du behöver för att möta livet
--> glädjen av att vara dig själv!


Det här är inte som traditionell samtalsterapi. Det här transformerar dig och låter dig förenas med ditt sanna jag. Den du är född till att vara bortom alla programmeringar och påverkan utifrån. Att vara dig själv är lätt och naturligt när du väl slutar lyssna till de programmeringar du fått med dig genom livet, ditt arv och förflutna.
 
Det här programmet är en katalysator som hjälper dig att manifestera ditt unika sätt att bidra i världen så du kan leva i din fulla potential. Du får helt enkelt hjälp att aktivera dina naturliga gåvor och leva det liv som känns som allra allra bäst för just dig. Så befriande och tryggt!

När du inte längre påverkas av egots tjatter, av osäkerhet och tvivel, när känslan av oförmåga inte längre är där... hur känns livet då? Vad skulle förändras i din livssitation när du inte längre behöver kämpa?

Jag finns här för att guida dig till självförtroende och inre trygghet av att veta vem du ÄR och leva ditt sanna jag. 

Det här programmet är transformerande och kräver att du är dedikerad din process, precis som jag är. Jag lägger själ och hjärta i att bidra till din livsresa och förväntar mig att du gör detsamma. Det är en investering för livet och det innebär en investering på alla nivåer.


 

anmäl intresse för ett fritt samtal och prisuppgift
 


Känner du expansion? Känns det som att cellerna dansar och hjärtat sjunger vid denna möjlighet?

Då kanske det är du och jag...

Lämna din ansökan här med ditt telefonnummer så hörs vi för att se över möjligheterna!

 


Vill du ha mitt stöd på din resa så ser jag fram emot din kontakt!