Reset_your_life-logo[1]

inspelningar för eget bruk

en guidad nystart - serie i fem delar

Här har vi satt samman våra populära Resetkvällar till ett femveckorspaket för självguidning.

Lyssna på liveinspelningarna och få en djupare kontakt med dig själv. Vi ger dig vägledning, healing och stöd att lära känna ditt känsloliv. 

En fil i taget skickas ut en vecka efter du öppnat varje meddelande. Tillsammans med varje inspelning medföljer utvalda övningar och tips så att du steg för steg kan jobba vidare med din inre utveckling.
 

  • Inspelningarna börjar med en vägledd jordande meditation för att få dig att landa här och nu och förankra dig i dig själv. 
  • De påföljande guidningarna följer en röd tråd som inte bara ger dig en djup kontakt och upplevelse för stunden utan ger dig verktyg för att förstå, använda och optimera ditt förhållande till livet. 
  • Våra online-kvällar spelas in live för att de ska vara så autentiska som möjligt, och är därför laddade med den healing som vi alltid erbjuder under våra events. Allt du behöver göra är att öppna upp och ta emot.


Varje inspelning innehåller de tre delarna, en vägledd meditation, en guidad befriande transformation och healing. Du kan med fördel lyssnas på om och om igen. Var för sig eller som serie. Du laddar enkelt ner filerna på din enhet.

En guidad nystart är perfekt för dig som vill komma igång med din inre utveckling men saknar verktyg eller har svårt att komma igång på egen hand. Eller för dig som har svårt att stilla dig och längtar efter att stanna upp och känna mer. 


Köp serien tryggt och säkert med Payson. Så snart vi har din betalning aktiverar vi din 5-veckorsprenumeration.

OBS: Kom ihåg att skriva din e-postadress i meddelandefältet när du betalar, då det är dit vi levererar din beställning.

RYL - en guidad nystart

Pris:
699 kr
Inkl. 25% Moms
Antal: