Reset_your_life-logo[1]

inspelningar

en guidad nystart - miniprogram i fem delar

Här har vi satt samman våra populära Resetkvällar till ett miniprogram över femveckor för egenterapi.

Lyssna på liveinspelningarna och få en djupare kontakt med dig själv eller för att få stöd att möta dina bekymmer. Vi ger dig vägledning, healing och stöd att lära känna ditt känsloliv och släppa det som tar din energi i vardagen. 

En fil i taget skickas ut en vecka efter du öppnat varje meddelande. Obs: I och med Coronasituationen så skickas alla filer just nu ut på samma gång! Tillsammans med varje inspelning medföljer utvalda övningar och tips så att du steg för steg kan jobba vidare med din inre utveckling.
 

  • Inspelningarna börjar med en vägledd jordande meditation för att få dig att landa här och nu och förankra dig i dig själv. 
  • De påföljande guidningarna följer en röd tråd som inte bara ger dig en djup kontakt och upplevelse för stunden, de öppnar för möten av känslor och ger dig verktyg för att förstå, använda och optimera ditt förhållande till livet. 
  • Våra online-kvällar spelas in live för att de ska vara så autentiska som möjligt, och är därför laddade med den healing som vi alltid erbjuder under våra events. Allt du behöver göra är att öppna upp och ta emot.


Varje inspelning innehåller de tre delarna, en vägledd meditation, en guidad befriande transformation och healing. Du kan med fördel lyssnas på om och om igen. Var för sig eller som serie. Du laddar enkelt ner filerna på din enhet.

En guidad nystart är perfekt för dig som vill komma igång med din inre utveckling men saknar verktyg eller har svårt att komma igång på egen hand. Det är även ett sätt att lära känna oss och hur vi bidrar till din utveckling så du vet vad vi bygger våra retreats och behandlingar på.  


Köp serien tryggt och säkert med swish. Så snart vi har din betalning skickar vi hela serien till dig att lyssna på när det passar.

MINIPROGRAM - en guidad nystart

Rea:
299 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:

tre liveinspelningar som paket

Ibland är det svårt att komma iväg till arrangerade meditationer och liknande. Det är så mycket som ska hinnas med under en vardagskväll så det är lätt att prioritera bort det man själv skulle behöva och må bra av. 

För dig som känner igen dig, som längtar efter att fördjupa kontakten med dig själv men vill göra det hemifrån så har vi skapat en möjlighet! Här har vi satt ihop tre liveinspelade Reset-kvällar till ett paket som du enkelt köper här och laddar ner på din enhet. 

Varje inspelning innehåller som vanligt ett intonat tema, en vägledd meditation och en transformerande guidning med stödjande healing.
 

RYL-PAKET

Pris:
179 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Tre liveinspelade Reset-kvällar direkt i din mailbox.

Ladda ner och lyssna när det passar.