Reset_your_life-logo[1]

sessioner för att läka det svåra i ditt bagage
 

Strävan är ett ord som speglar många människors liv och som hindrar många från att kunna njuta av livet till fullo. Det är ett fenomen jag har varit väl bekant med och som är lite lurigt för det betyder inte att livet är helt hopplöst, men det finns inte något flöde i det heller. Mer jämna plågor och en slags hjälplöshet. 

Det förflutna påverkar oss och många använder det för att förklara eller ursäkta sitt mående. Men det är i det förflutna och det finns ingenting du kan göra åt det. Det enda som du kan ändra är ditt sätt att se på och förhålla dig till det förflutna och till vad som är just nu. Det är när du låter det gamla bidra till din utveckling och mognad som livet blir meningsfullt och berikande, som gör skillnaden mellan strävan och livsnjutning.  

Min specialitet är att skifta problemen till förståelse och självmedkänsla, och ge hopp när livet känns trassligt, kaotiskt och meningslöst, eller känns som en enda lång strävan. Med hjälp av human design får du både självkännedom och verktyg att vakna upp till ditt sanna jag. 

Jag tar dig genom din strävan och ut på andra sidan likt en fjärils lirkande ut ur sin puppa. Jag kan förklara logiskt vad som Är och se lösningen på hur du kan både möta det förflutna och hur du kan använda dina erfarenheter för att komma vidare som den du innerst inne är. Min energityp är skapad att guida för transformation så kombinationen av min logik och naturliga gåva hjälper dig till nystart.

Jag erbjuder dig befriande samtal bortom ältande som hjälper dig ta hand om det svåra som varit & vända det till styrka.

Din strävan eller problem kan handla om relation, arbete, självkänsla eller fysiska bekymmer. Ingen session är den andra lik och inga bekymmer är för små eller för stora. Alla förtjänar att kunna njuta av livet, oavsett var, när och hur!!


BOKNING: Maila mig för tidsförslag eller använd bokningskalendern här nedan, skicka info om din födelsetid-dag-månad-år och ort. Vi möts via Skype.
 

din unika design

Du är Du av en anledning och egentligen är det enkelt och helt naturligt att vara du! Tänk om allt du kämpat med hos dig själv beror på att du halkat ur din naturliga energiform eller kanske till och med motarbetat den du Är?
Human Design ger dig fakta som kärleksfullt visar dig sanningen om dig själv.

Du får en förståelse för hur din energityp interagerar och manifesterar samt vilka sårbarheter och utmaningar som utmanar. Du lär dig hur din strategi att möta omvärlden på fungerar. Du lär dig förstå hur du relaterar till andra och till omvärlden på ett effektivt och naturligt sätt. Du lär dig att känna igen och använda din inre kompass och sanna vägledare. Kunskap som gör att det inte längre behöver vara en källa till självnedvärdering utan istället kan bli en öppning för uppvaknande och kärlek till dig själv.

Har du beteenden och utmaningar som du inte blir klok på? Vill du öka din självkännedom? Vill du förstå ditt unika syfte i livet?

Jag går en Creative Coaching Certification utbildning i Human Design System och väver under tiden in information om din design i sessionerna. Du kan även boka en specifik coachning utifrån din energityp, livsstrategi och inre kompass.


BOKNING: Maila mig ditt intresse och förbered dig med info om din födelsetid-dag-månad-år och ort, så återkommer jag med förslag på tid. Vi möts via Skype.

onlineprogram

sagt av klienter

"Tusen tack för att jag hittade glädjen till livet och till mig själv. Från att inte haft några possitiva tankar om mig själv eller andra i min omgivning så har du med din enkla underbara behandling hjäpt mig tillbaka till glädje o lycka. Det som hjälpte mig mest var att tycka om mig själv och sortera bort det onda i livet som inte var mitt bagage. Ser så possitivt på både livet och mig själv, mitt självförtroende har växt från att inte ens finnas, till att faktiskt tycka att jag både är ganska shysst o lite snygg. Tusen kramar från mig." /Lisa
 

                                                                           
"Kropp och själ är ett, men det krävs också vilja och medmänniskor för att hitta vårt inre jag och förstå innebörden, på riktigt. Jag gör en resa mot mitt inre som Helena hjälpte mig att starta. Helena har varit fantastiskt proffisionell och ödmjuk. Det ÄR verkligen själläkning som inte kan jämföras med dagens sjukvård/psykiatrisk vård för det är helt olika saker. Helena sätter människan, alltså DIG i fokus och coachar på ett fantstiskt sätt hur man hittar tillbaka/tar vara på kärlek till relationer, mål, drömmar men framför allt hur man älskar att leva sitt liv här och nu!
Min reumatiska ryggvärk har även minskat sedan första mötet med Helena. Fantastisk läskig upplevelse när kotor lossnade från låsningar.
Tusen tack för att du hjälpte mig att finna verktyg i livet hur jag i vardagen kan ta hand om och älska mig själv mer!" 
/Ebba

 

"Kan med djupet från mitt hjärta varmt rekommendera hypnossyntesterapi med Helena som terapeut.. Hon har på ett proffsigt sätt lotsat mig i rätt riktning från en snårig o krokig väg så nu är det upp till mig att försöka leva som jag lärt! Kan tillägga att jag provat andra alternativ men inget har fungerat så bra som det här!
Tack helena för din hjälp!" ☺ 
/Marianne

 

Du är så kunnig! Tack för att du delar med dig, bjuder på dig själv och leder med sådant tålamod. Upplägget har varit bra, intressant med en bra blandning av kursdeltagare. /Malin Esseen


Mycket bra och duktig,kompetent och kunnig,har svar på allt /Malin


Man känner att du är genuint engagerad och tycker om det du gör. Du vill att alla i gruppen ska komma framåt i sitt arbete under kursen. Man känner även att du kan detta och man känner sig trygg vilket gör att man kan ta till sig det du lär ut under kursens gång. /Monica


Jag tycker du är bra. Du är rak och ärligt oavsett om det gäller något vi jobbar med eller om det är något som är nytt för dig gällande utbildningssättet och tekniken. Jag tycket det är underbart att allt inte måste vara helt perfekt utan att det går lösa allt eftersom vilket ju är som livet. Du är en underbar person och det delar du med dig av och får oss att känna att du verkligen menar, tror på och kan det du undervisar om. /Susanne Gyllander


Du är grym! /Anna
 

"Ruskigt att få sig själv beskriven på ett sånt sanningsenligt sätt. Landade i en skön känsla av tillit och tillfredställelse jag är där jag skall vara. Tack nu skall jag sova på lite saker " /Ron


 

"Jag har en längre tid varit helt säker på att jag och alla andra har ett syfte att göra något speciellt och att tankens kraft är det starkaste eller rättare sagt det som är allas naturliga flöde och tillstånd. Jag har ofta fått bevis på att det är så. Av någon anledning, är det väldigt svårt att bryta sina mönster för att leva upp till det. Det är alltid bra att bli påmind och Helena hjälpte mig att se det nu klarare. Dagen efter att Helena visat mig vem jag är och hur jag fungerar genom min karta så tog jag och ändrade vissa saker med jobb samt fokus och redan samma dag fich jag energin tillbaka och saker kom till mig som om jag vore en magnet för det jag behöver. Det känns stort och märkligt men samtidigt som jag skrev tidigare helt naturligt. Jag kan varmt rekommendera Helena för alla ni som snubblar in på detta så är hon en del av er personliga stig." /Jonas
 


"Human Design förklarade tex min omedvetna förmåga att förstå och läsa av andra som tidigare gjort att jag sett mig själv som otillräcklig, jag fick veta att jag blir ett offer när jag inte är sann med mig själv, bitterheten och hjälplösheten är en feedback på att jag inte lever som jag! Jag lärde mig att jag som är en Projektor inte är gjord för att arbeta långa många timmar om dagen och att jag behöver bli inbjuden för att nå fram med vad jag ser. Jag som känt mig så avvisad genom åren när jag velat guida och ge fina råd och det inte tagits emot. Det var alltså helt opersonligt! Wow! 

Med Human Design fick jag en förståelse för mig själv som jag aldrig känt och jag lärde mig att när vi nystartar oss själva i linje med vår Human Design så väcker vi upp vårt sanna jag och får stöd av livet att leva vårt högsta syfte. Sedan 2014 har jag utforskat och experimenterat med detta och steg för steg väcker jag upp mitt sanna jag, all offermentalitet och bitterhet har tinat bort till förmån för en sötma som gör att jag verkligen njuter av livet som jag. Allt jag lär mig om Human Design är fullkomligt hänförande och jag är helt frälst!"
/Helena
 

Du har varit jättebra. Du är så fantastiskt inkännande och har gett mig det jag behöver. /AnnChristine


Mycket kunnig, engagerad och empatisk. Och så kanske du kan skrika till lite i mellan åt, du har en sövande röst för jag kom bort, somnade ofta. /ingrid

Helt magiskt underbar ju ❤ /Carina Sundström

Jag tycker att du har varit tydlig och bra på många sätt och givit mig många nya och klockrena sätt att se på mig själv och livet. Jag tycker att det har varit suveränt att du har varit en förebild för oss och följt din väg, t.ex. när du sköt upp det andra livewebinaret. Det blev jag oerhört stärkt av och det ledde till att jag tränade på att stå på mig själv. Vi fick ju se att det blev bra och precis vad vi behövde bara för att du följde det som var rätt för dig. Jag är också oerhört tacksam för alla dina inlägg och förklaringar som utmanade mina tankar och ledde mig framåt. /Johanna