Reset_your_life-logo[1]

Helenas livsåskådning & utveckling

SESSION

Min specialitet är att ge hopp. Jag ser den stora bilden och förklarar logiskt den livssituation du kämpar med och guidar dig till dina sanna svar och lösningar. Jag har så länge jag kan minnas älskat livsöden, livshistorier, att få djupdyka, förstå, reda ut trassel och likt en detektiv hitta svar och lösningar som gör skillnad. Min energityp är skapad för att guida för transformation så kombinationen av mitt brinnande intresse och naturliga gåva gör skillnad i ditt liv. Jag erbjuder samtal bortom ältande som tar dig ur kampen och in till en befriande lättnad.

Din kamp kan handla om relation, arbete, självkänsla eller fysiska problem. Ingen session är den andra lik och inga bekymmer är för små eller för stora.

PRIS: 1000kr/session eller 3 sessioner för 2500kr
BOKNING: Maila mig ditt intresse så återkommer jag med förslag på tid. Vi möts fysiskt i Östersund eller via Skype.

 

ditt unika jag - en energikarta

Tänk om du är här som den du Är för att bidra till världen med den du Är?! Varken mer eller mindre! En läsning av ditt unika jag visar dig just det. 

Du lär känna dig själv och den du naturligt är här för att vara. Du lär dig förstå hur du relaterar till andra och till omvärlden på ett effektivt och naturligt sätt. Du lär dig att känna igen och använda din inre kompass och sanna vägledare. 

Du får en förståelse för vilka sårbarheter och utmaningar som, när du får vetskap om dem, inte längre behöver vara en källa till självnedvärdering utan istället kan bli en öppning för uppvaknande.

Vill du veta vem du Är?

Det här är en kunskap för livet, något att återvända till, att använda som verktyg och som kan bli en väg till sann tillfredsställelse och framgång som ditt sanna jag, bortom fasader och inlärda beteenden.


PRIS: 1200kr för antingen en skriftlig läsning i en PDF-fil, eller en coachningssamtal på ca 40min där du får en länk med inspelningen av samtalet.
BOKNING: Maila mig ditt namn, födelseår-mån-dag-tid-ort för bokning.
Vid coachning möts vi fysiskt i Östersund, via skype eller telefon. 

PRESENTTIPS: Om du vill ge bort en karta till ditt barn eller någon annan närstående kan du boka en skriftlig design som du får mailat till dig i en PDF. Samma pris. Maila för bokning.

 

nytt - mindre läsningar i olika teman

DIN FEMININA & MASKULINA ENERGI: vilken man/kvinna är "din typ"? hur får du balans mellan polerna?
HUR NÅ FLÖDE I LIVET & MED PENGAR: vem är du i abundance och vilka "livsläxor" behöver du bemästra för att nå dit?
DITT UNIKA UTTRYCK: vad förmedlar du naturligt som den du är? vad är ditt livssyfte?

PRIS: 700kr per tema
Maila för bokning.

feedback

"Tusen tack för att jag hittade glädjen till livet och till mig själv. Från att inte haft några possitiva tankar om mig själv eller andra i min omgivning så har du med din enkla underbara behandling hjäpt mig tillbaka till glädje o lycka. Det som hjälpte mig mest var att tycka om mig själv och sortera bort det onda i livet som inte var mitt bagage. Ser så possitivt på både livet och mig själv, mitt självförtroende har växt från att inte ens finnas, till att faktiskt tycka att jag både är ganska shysst o lite snygg. Tusen kramar från mig." /Lisa
 

----------

                                                                           
"Kropp och själ är ett, men det krävs också vilja och medmänniskor för att hitta vårt inre jag och förstå innebörden, på riktigt. Jag gör en resa mot mitt inre som Helena hjälpte mig att starta. Helena har varit fantastiskt proffisionell och ödmjuk. Det ÄR verkligen själläkning som inte kan jämföras med dagens sjukvård/psykiatrisk vård för det är helt olika saker. Helena sätter människan, alltså DIG i fokus och coachar på ett fantstiskt sätt hur man hittar tillbaka/tar vara på kärlek till relationer, mål, drömmar men framför allt hur man älskar att leva sitt liv här och nu!
Min reumatiska ryggvärk har även minskat sedan första mötet med Helena. Fantastisk läskig upplevelse när kotor lossnade från låsningar.
Tusen tack för att du hjälpte mig att finna verktyg i livet hur jag i vardagen kan ta hand om och älska mig själv mer!" 
/Ebba

"Jag har en längre tid varit helt säker på att jag och alla andra har ett syfte att göra något speciellt och att tankens kraft är det starkaste eller rättare sagt det som är allas naturliga flöde och tillstånd. Jag har ofta fått bevis på att det är så. Av någon anledning, är det väldigt svårt att bryta sina mönster för att leva upp till det. Det är alltid bra att bli påmind och Helena hjälpte mig att se det nu klarare. Dagen efter att Helena visat mig vem jag är och hur jag fungerar genom min karta så tog jag och ändrade vissa saker med jobb samt fokus och redan samma dag fich jag energin tillbaka och saker kom till mig som om jag vore en magnet för det jag behöver. Det känns stort och märkligt men samtidigt som jag skrev tidigare helt naturligt. Jag kan varmt rekommendera Helena för alla ni som snubblar in på detta så är hon en del av er personliga stig." /Jonas
 

----------


"Kan med djupet från mitt hjärta varmt rekommendera hypnossyntesterapi med Helena som terapeut.. Hon har på ett proffsigt sätt lotsat mig i rätt riktning från en snårig o krokig väg så nu är det upp till mig att försöka leva som jag lärt! Kan tillägga att jag provat andra alternativ men inget har fungerat så bra som det här!
Tack helena för din hjälp!" ☺ 
/Marianne