Reset_your_life-logo[1]

Helenas livsåskådning & utveckling

befriande & klargörande SESSION

Strävan är ett ord som speglar många människors liv och som hindrar många från att kunna njuta av livet till fullo. Det är ett fenomen jag har varit väl bekant med och som är lite lurigt för det betyder inte att livet är helt hopplöst, men det finns inte något flöde i det heller. Mer som jämna plågor. 

Det förflutna påverkar oss och många använder det för att förklara eller ursäkta sitt mående. Men det förflutna har redan hänt och det finns ingenting du kan göra åt det. Det enda som du kan ändra är ditt sätt att se på och förhålla dig till det förflutna. Det är när du låter det gamla bidra till din utveckling och mognad som livet blir meningsfullt och berikande, som gör skillnaden mellan strävan och livsnjutning.  

Min specialitet är att ge hopp när livet känns trassligt, kaotiskt och meningslöst, eller känns som en enda lång strävan. Jag ser guldet där du ser sand och jag ser den blivande fjärilen där du bara ser puppans väggar. Jag kan förklara logiskt vad som Är och se lösningen på hur du kan både möta det förflutna och komma vidare ut ur trassel och strävan. Min energityp är skapad att guida för transformation så kombinationen av min logik och naturliga gåva gör skillnaden i ditt liv.

Jag har så länge jag kan minnas älskat livsöden, livshistorier, att få djupdyka, förstå, reda ut trassel och likt en detektiv hitta svar och lösningar som gör skillnad. Jag erbjuder dig samtal bortom ältande som tar dig ur din kamp och in till en befriande lättnad.

Din strävan eller kamp kan handla om relation, arbete, självkänsla eller fysiska problem. Ingen session är den andra lik och inga bekymmer är för små eller för stora. Min väg är livsnjutningens väg och jag vill gärna hjälpa dig att följa den med!

 

För dig som vill satsa helhjärtat erbjuder jag
ett individuellt program
för en omfattande och bestående förändring 

- klicka här för att läsa mer och anmäla dig -PRIS: 1000kr/session eller 3 sessioner för 2500kr (OBS! Det blir en prishöjning från årsskiftet med 250/500kr)
BOKNING: Maila mig ditt intresse så återkommer jag med förslag på tid. Vi möts fysiskt i Östersund eller via Skype.

 

ditt unika jag - en energikarta

Du är du av en anledning och egentligen är det enkelt och helt naturligt att vara du! Tänk om allt du kämpat med hos dig själv beror på att du halkat ur din naturliga energiform?
En läsning av Ditt unika jag visar dig sanningen om dig själv. 

Du lär känna dig själv och den du naturligt är här för att vara. Du lär dig förstå hur du relaterar till andra och till omvärlden på ett effektivt och naturligt sätt. Du lär dig att känna igen och använda din inre kompass och sanna vägledare. 

Du får en förståelse för vilka sårbarheter och utmaningar som, när du får vetskap om dem, inte längre behöver vara en källa till självnedvärdering utan istället kan bli en öppning för uppvaknande.

Vill du veta vem du Är?

Det här är en kunskap för livet, något att återvända till, att använda som verktyg och som kan bli en väg till sann tillfredsställelse och framgång som Ditt sanna jag, bortom fasader och inlärda beteenden.


PRIS: 1200kr för antingen en skriftlig genomgång på ca 4-7 sidor i en PDF-fil, eller ett coachande samtal på ca 40min där jag går igenom ditt unika jag och du får en länk med inspelningen av samtalet. Då möts vi fysiskt i Östersund eller via skype.
(OBS! Det blir en prishöjning från årsskiftet med 300kr)
BOKNING: Maila mig ditt namn, födelseår-mån-dag-tid-ort för bokning. 

PRESENTTIPS: Om du vill ge bort en karta till ditt barn eller någon annan närstående kan du boka en skriftlig design som du får mailat till dig i en PDF. Samma pris. Maila för bokning.

 

nytt - mindre läsningar i olika teman

DIN FEMININA & MASKULINA ENERGI:Vad är ditt feminina uttryck, respektive maskulina? Vilken man/kvinna är "din typ"? hur får du balans mellan polerna? 
HUR NÅ FLÖDE I LIVET & MED PENGAR: Kommer inte pengar till dig med lätthet? Är dina utgifter alltid större än inkomsterna och känns det som du aldrig får ett lugn och en frihet med pengar? Vem är du i abundance och vilka "livsläxor" behöver du bemästra för att nå dit?
DITT UNIKA UTTRYCK: Lever du ditt sanna jag? Vet du vad du har för livssyfte? Känner du tvivel på om din potential verkligen kommer till sin rätt? Vad förmedlar du naturligt som den du är? 

PRIS: 1000kr per tema. Välj att få läsningen skriftligt i en PDF eller som en inspelad coachning, ca 30min.
Maila mig namn, födelseår-mån-dag-tid-ort för bokning. 

 

feedback

"Tusen tack för att jag hittade glädjen till livet och till mig själv. Från att inte haft några possitiva tankar om mig själv eller andra i min omgivning så har du med din enkla underbara behandling hjäpt mig tillbaka till glädje o lycka. Det som hjälpte mig mest var att tycka om mig själv och sortera bort det onda i livet som inte var mitt bagage. Ser så possitivt på både livet och mig själv, mitt självförtroende har växt från att inte ens finnas, till att faktiskt tycka att jag både är ganska shysst o lite snygg. Tusen kramar från mig." /Lisa
 

----------

                                                                           
"Kropp och själ är ett, men det krävs också vilja och medmänniskor för att hitta vårt inre jag och förstå innebörden, på riktigt. Jag gör en resa mot mitt inre som Helena hjälpte mig att starta. Helena har varit fantastiskt proffisionell och ödmjuk. Det ÄR verkligen själläkning som inte kan jämföras med dagens sjukvård/psykiatrisk vård för det är helt olika saker. Helena sätter människan, alltså DIG i fokus och coachar på ett fantstiskt sätt hur man hittar tillbaka/tar vara på kärlek till relationer, mål, drömmar men framför allt hur man älskar att leva sitt liv här och nu!
Min reumatiska ryggvärk har även minskat sedan första mötet med Helena. Fantastisk läskig upplevelse när kotor lossnade från låsningar.
Tusen tack för att du hjälpte mig att finna verktyg i livet hur jag i vardagen kan ta hand om och älska mig själv mer!" 
/Ebba

"Jag har en längre tid varit helt säker på att jag och alla andra har ett syfte att göra något speciellt och att tankens kraft är det starkaste eller rättare sagt det som är allas naturliga flöde och tillstånd. Jag har ofta fått bevis på att det är så. Av någon anledning, är det väldigt svårt att bryta sina mönster för att leva upp till det. Det är alltid bra att bli påmind och Helena hjälpte mig att se det nu klarare. Dagen efter att Helena visat mig vem jag är och hur jag fungerar genom min karta så tog jag och ändrade vissa saker med jobb samt fokus och redan samma dag fich jag energin tillbaka och saker kom till mig som om jag vore en magnet för det jag behöver. Det känns stort och märkligt men samtidigt som jag skrev tidigare helt naturligt. Jag kan varmt rekommendera Helena för alla ni som snubblar in på detta så är hon en del av er personliga stig." /Jonas
 

----------


"Kan med djupet från mitt hjärta varmt rekommendera hypnossyntesterapi med Helena som terapeut.. Hon har på ett proffsigt sätt lotsat mig i rätt riktning från en snårig o krokig väg så nu är det upp till mig att försöka leva som jag lärt! Kan tillägga att jag provat andra alternativ men inget har fungerat så bra som det här!
Tack helena för din hjälp!" ☺ 
/Marianne