Helenas livsåskådning & utveckling

SESSION

Ett frekvenshöjande samtal som coachar och transformerar ditt problem till en ny verklighet. Ett samtal bortom ältande och analys. Med hypnosyntes och metamedicin som grund sker förändringen bortom sinnet i det undermedvetna.

Vi utgår från ditt upplevda problem, ditt fysiska eller mentala symtom och följer den till dess rot, till den grundorsak som skapat bekymret från första början. Ingen session är den andra lik men oavsett problem så möts du med djup närvaro och förståelse, utan dömande. 

PRIS: 1500kr/session eller 3 sessioner för 4000kr
BOKNING: Maila mig ditt intresse så återkommer jag med förslag på tid. Vi möts fysiskt i Östersund eller via skype var än du befinner dig.

din unika energikarta

Du är skapad för ett unikt syfte och processar energi på ett specifikt sätt. Du har en kombination av naturliga gåvor och förmågor som är unika för just dig. Du har en naturlig strategi att relatera till andra och till omvärlden och din inre vägledare kommunicerar med dig på ett specifikt sätt. 
Du har även specifika sårbarheter och utmaningar som, när du får vetskap om dem, inte längre behöver vara en källa till självnedvärdering utan istället kan bli en öppning för uppvaknande.

Ett samtal utifrån din unika design är ett stort och värdefullt steg till självkärlek och självförverkligande i linje med den du är här för att vara. Berika och bidra till världen genom att vara den du Är.

PRIS: 1200kr för ca 45min och du får en länk med inspelningen av samtalet.
BOKNING: Maila mig ditt namn, födelseår-mån-dag-tid-ort och boka din tid online här nedan. Vi möts fysiskt i Östersund eller via skype var än du befinner dig.

PRESENTTIPS: Om du vill ge bort en unik karta till ditt barn eller någon annan närstående kan du boka en skriftlig design som du får mailat till dig i en PDF. Samma pris. Maila för bokning.

 

feedback

"Tusen tack för att jag hittade glädjen till livet och till mig själv. Från att inte haft några possitiva tankar om mig själv eller andra i min omgivning så har du med din enkla underbara behandling hjäpt mig tillbaka till glädje o lycka. Det som hjälpte mig mest var att tycka om mig själv och sortera bort det onda i livet som inte var mitt bagage. Ser så possitivt på både livet och mig själv, mitt självförtroende har växt från att inte ens finnas, till att faktiskt tycka att jag både är ganska shysst o lite snygg. Tusen kramar från mig." /Lisa
 

----------

                                                                           
"Kropp och själ är ett, men det krävs också vilja och medmänniskor för att hitta vårt inre jag och förstå innebörden, på riktigt. Jag gör en resa mot mitt inre som Helena hjälpte mig att starta. Helena har varit fantastiskt proffisionell och ödmjuk. Det ÄR verkligen själläkning som inte kan jämföras med dagens sjukvård/psykiatrisk vård för det är helt olika saker. Helena sätter människan, alltså DIG i fokus och coachar på ett fantstiskt sätt hur man hittar tillbaka/tar vara på kärlek till relationer, mål, drömmar men framför allt hur man älskar att leva sitt liv här och nu!
Min reumatiska ryggvärk har även minskat sedan första mötet med Helena. Fantastisk läskig upplevelse när kotor lossnade från låsningar.
Tusen tack för att du hjälpte mig att finna verktyg i livet hur jag i vardagen kan ta hand om och älska mig själv mer!" 
/Ebba

"Jag har en längre tid varit helt säker på att jag och alla andra har ett syfte att göra något speciellt och att tankens kraft är det starkaste eller rättare sagt det som är allas naturliga flöde och tillstånd. Jag har ofta fått bevis på att det är så. Av någon anledning, är det väldigt svårt att bryta sina mönster för att leva upp till det. Det är alltid bra att bli påmind och Helena hjälpte mig att se det nu klarare. Dagen efter att Helena visat mig vem jag är och hur jag fungerar genom min karta så tog jag och ändrade vissa saker med jobb samt fokus och redan samma dag fich jag energin tillbaka och saker kom till mig som om jag vore en magnet för det jag behöver. Det känns stort och märkligt men samtidigt som jag skrev tidigare helt naturligt. Jag kan varmt rekommendera Helena för alla ni som snubblar in på detta så är hon en del av er personliga stig." /Jonas
 

----------


"Kan med djupet från mitt hjärta varmt rekommendera hypnossyntesterapi med Helena som terapeut.. Hon har på ett proffsigt sätt lotsat mig i rätt riktning från en snårig o krokig väg så nu är det upp till mig att försöka leva som jag lärt! Kan tillägga att jag provat andra alternativ men inget har fungerat så bra som det här!
Tack helena för din hjälp!" ☺ 
/Marianne