Reset_your_life-logo[1]

Helenas livsåskådning & utveckling

befriande & läkande SESSION

Strävan är ett ord som speglar många människors liv och som hindrar många från att kunna njuta av livet till fullo. Det är ett fenomen jag har varit väl bekant med och som är lite lurigt för det betyder inte att livet är helt hopplöst, men det finns inte något flöde i det heller. Mer jämna plågor och en slags hjälplöshet. 

Det förflutna påverkar oss och många använder det för att förklara eller ursäkta sitt mående. Men det är i det förflutna och det finns ingenting du kan göra åt det. Det enda som du kan ändra är ditt sätt att se på och förhålla dig till det förflutna och till vad som är just nu. Det är när du låter det gamla bidra till din utveckling och mognad som livet blir meningsfullt och berikande, som gör skillnaden mellan strävan och livsnjutning.  

Min specialitet är att ge hopp när livet känns trassligt, kaotiskt och meningslöst, eller känns som en enda lång strävan. Jag tar dig genom din strävan och ut på andra sidan likt en fjärils lirkande ut ur sin puppa. Jag kan förklara logiskt vad som Är och se lösningen på hur du kan både möta det förflutna och hur du kan använda dina erfarenheter för att komma vidare som den du innerst inne är. Min energityp är skapad att guida för transformation så kombinationen av min logik och naturliga gåva hjälper dig till nystart.

Jag erbjuder dig befriande samtal bortom ältande som hjälper dig förvandla din kamp till lättnad.

Din strävan eller problem kan handla om relation, arbete, självkänsla eller fysiska bekymmer. Ingen session är den andra lik och inga bekymmer är för små eller för stora. Alla förtjänar att kunna njuta av livet, oavsett var, när och hur!!

 

För dig som vill satsa ännu djupare erbjuder jag ett individuellt program över 6 månader
för dig som lider både fysiskt, mentalt och emotionellt och som vill nå en bestående förändring 
Läs mer


 

PRIS: 1250kr/session 60min eller 3 sessioner för 3000kr
BOKNING: Maila mig ditt intresse så återkommer jag med förslag på tid. Vi möts fysiskt i Östersund eller via Skype.


 

ditt unika jag - en energikarta

Du är Du av en anledning och egentligen är det enkelt och helt naturligt att vara du! Tänk om allt du kämpat med hos dig själv beror på att du halkat ur din naturliga energiform eller kanske till och med motarbetat den du Är?
En läsning av Ditt unika jag visar dig kärleksfullt sanningen om dig själv. En gåva för livet.

Du lär känna dig själv och den du naturligt är här för att vara. Du lär dig förstå hur du relaterar till andra och till omvärlden på ett effektivt och naturligt sätt. Du lär dig att känna igen och använda din inre kompass och sanna vägledare. 

Du får en förståelse för vilka sårbarheter och utmaningar som, när du får vetskap om dem, inte längre behöver vara en källa till självnedvärdering utan istället kan bli en öppning för uppvaknande och kärlek till dig själv.

Det här är en kunskap för livet, något att återvända till, att använda som verktyg och som kan bli en väg till sann tillfredsställelse och framgång som Ditt sanna jag, bortom fasader och inlärda beteenden.


PRIS: 1500kr för antingen en skriftlig genomgång på ca 4-7 sidor i en PDF-fil, eller ett coachande samtal på ca 40min där jag går igenom ditt unika jag och du får en länk med inspelningen av samtalet. Då möts vi fysiskt i Östersund eller via skype.

BOKNING: Maila mig ditt namn, födelseår-mån-dag-tid-ort för bokning. 

PRESENTTIPS: Om du vill ge bort en karta till ditt barn eller någon annan närstående kan du boka en skriftlig design som du får mailat till dig i en PDF. Samma pris. Maila för bokning.


 

nytt - mindre läsningar i olika teman

DIN FEMININA & MASKULINA ENERGI:Vad är ditt feminina uttryck, respektive maskulina? Vilken man/kvinna är "din typ"? hur får du balans mellan polerna? 
HUR NÅ FLÖDE I LIVET & MED PENGAR: Kommer inte pengar till dig med lätthet? Är dina utgifter alltid större än inkomsterna och känns det som du aldrig får ett lugn och en frihet med pengar? Vem är du i abundance och vilka "livsläxor" behöver du bemästra för att nå dit?
DITT UNIKA UTTRYCK: Lever du ditt sanna jag? Vet du vad du har för livssyfte? Känner du tvivel på om din potential verkligen kommer till sin rätt? Vad förmedlar du naturligt som den du är? 

PRIS: 1000kr per tema. Välj att få läsningen skriftligt i en PDF eller som en inspelad coachning, ca 30min.
Maila mig namn, födelseår-mån-dag-tid-ort för bokning. 


 

sagt av klienter

"Tusen tack för att jag hittade glädjen till livet och till mig själv. Från att inte haft några possitiva tankar om mig själv eller andra i min omgivning så har du med din enkla underbara behandling hjäpt mig tillbaka till glädje o lycka. Det som hjälpte mig mest var att tycka om mig själv och sortera bort det onda i livet som inte var mitt bagage. Ser så possitivt på både livet och mig själv, mitt självförtroende har växt från att inte ens finnas, till att faktiskt tycka att jag både är ganska shysst o lite snygg. Tusen kramar från mig." /Lisa
 

----------

                                                                           
"Kropp och själ är ett, men det krävs också vilja och medmänniskor för att hitta vårt inre jag och förstå innebörden, på riktigt. Jag gör en resa mot mitt inre som Helena hjälpte mig att starta. Helena har varit fantastiskt proffisionell och ödmjuk. Det ÄR verkligen själläkning som inte kan jämföras med dagens sjukvård/psykiatrisk vård för det är helt olika saker. Helena sätter människan, alltså DIG i fokus och coachar på ett fantstiskt sätt hur man hittar tillbaka/tar vara på kärlek till relationer, mål, drömmar men framför allt hur man älskar att leva sitt liv här och nu!
Min reumatiska ryggvärk har även minskat sedan första mötet med Helena. Fantastisk läskig upplevelse när kotor lossnade från låsningar.
Tusen tack för att du hjälpte mig att finna verktyg i livet hur jag i vardagen kan ta hand om och älska mig själv mer!" 
/Ebba

"Ruskigt att få sig själv beskriven på ett sånt sanningsenligt sätt. Landade i en skön känsla av tillit och tillfredställelse jag är där jag skall vara. Tack nu skall jag sova på lite saker " /Ron

----------
 

"Jag har en längre tid varit helt säker på att jag och alla andra har ett syfte att göra något speciellt och att tankens kraft är det starkaste eller rättare sagt det som är allas naturliga flöde och tillstånd. Jag har ofta fått bevis på att det är så. Av någon anledning, är det väldigt svårt att bryta sina mönster för att leva upp till det. Det är alltid bra att bli påmind och Helena hjälpte mig att se det nu klarare. Dagen efter att Helena visat mig vem jag är och hur jag fungerar genom min karta så tog jag och ändrade vissa saker med jobb samt fokus och redan samma dag fich jag energin tillbaka och saker kom till mig som om jag vore en magnet för det jag behöver. Det känns stort och märkligt men samtidigt som jag skrev tidigare helt naturligt. Jag kan varmt rekommendera Helena för alla ni som snubblar in på detta så är hon en del av er personliga stig." /Jonas

----------


"Kan med djupet från mitt hjärta varmt rekommendera hypnossyntesterapi med Helena som terapeut.. Hon har på ett proffsigt sätt lotsat mig i rätt riktning från en snårig o krokig väg så nu är det upp till mig att försöka leva som jag lärt! Kan tillägga att jag provat andra alternativ men inget har fungerat så bra som det här!
Tack helena för din hjälp!" ☺ 
/Marianne