Reset_your_life-logo[1]

nystart - omstart - kickstart av ditt liv

Hos oss får du svar på vad som pågår i din livssituation, du guidas till en djupare kontakt med din inre sanning för att skifta det gamla och få vägledning från ditt inre. Samtidigt får din kropp stöd av healing och näring som ger stöd till processen.

Vi hjälper dig att städa bort gammal information ur dina celler så din kropp får bra förutsättningar att läka. Så länge vi inte möter det vi bär med oss i vårt mentala, fysiska och emotionella bagage så sker ingen läkning av problem och symtom. Vi vill ge dig och din kropp den frekvenshöjning som tar dig till nästa level i livet.

Vi är utbildade inom kvantmedicin, metamedicin, hypnosyntes, human design, regndroppsmassage, lymfdränagemassage och näring. De senaste 10 åren har vi haft möjligheten att arbeta med klienters hälsa och välmående i våra respektive företag. När vi sammanför våra arbetssätt kan vi jobba med ditt problem från flera nivåer samtidigt. Dessutom kompletterar vi varandra fantastiskt bra genom våra olika personligheter och förmågor.

malinas meny

behandling

helenas meny